Leonie de l’Orme
strategic (re)branding & creative direction

home        cases        about        contact


Van onderneming zonder duidelijke visie naar een purpose-driven bedrijf met impact.


"Ik help snel groeiende ondernemers om dicht vanuit hun essentie te blijven werken, zodat ze met volle focus op de beoogde dromen & doelen af kunnen blijven gaan."


- Leonie de l’Orme

-


Ben jij er ook van overtuigd dat er nog zo veel meer uit je business valt te halen?

Gevoel dat je op de goede weg zit maar werkt zonder focus? Behoefte aan èèn boodschap met èèn stem? Wil je overkomen als een aantrekkelijk(er) merk in tijden van krapte op de arbeidsmarkt?


Wordt ook een purpose-driven onderneming of veranker je bestaande purpose in écht alles wat je doet. Ik kan je helpen met onderstaande services. Vraagt jouw verzoek om een op maat oplossing? Laten we dan eerst kennismaken.

-Ga van losse strategieën naar purpose-driven bedrijf met impact?


It’s not easy being purpose-driven, maar zeker ook niet ingewikkeld. Toch weet je vaak niet waar je moet beginnen of laat je het liggen omdat het te duur of tijdrovend voelt om een consult aan de haak te slaan. Zonde, want zo verlies je juist focus, tijd en aantrekkingskracht naar de juiste klanten en/of (potentiele) werknemers. Met de juiste begeleiding, tools en tekstschrijver kom je al een heel eind. In ieder geval ver genoeg om de komende jaren mee aan de slag te gaan. En dat is precies het doel van deze korte sprint van 4-6 weken.

Sluit je ‘oude’ purpose nog aan op de plannen voor het nieuwe jaar?


Je bent hard gegroeid, hebt een mooi product of dienst en had ooit een heldere purpose. Maar wat was het ook alweer... Herkenbaar? Na een fase van groei komt altijd een fase van bijstellen. Zo ook voor je merkstrategie, het fundament voor alles wat je doet. De twee belangrijkste pijlers daarvan zijn je purpose (wat brengt iedereen in beweging en geeft voldoeing?) en je BHAG (wat is je grote iets te ambitieuze doel waar je naar toe beweegt?). Heb je deze twee glashelder, dan kun je werken met focus. Aan groei. In een sprint van een kleine vijf weken zorgen we ervoor dat ze weer in lijn liggen met de plannen voor 2023.

Breng je purpose tot leven in elk facet van je organisatie.


Een purpose zonder implementatie in alle facetten van het bedrijf is ook maar een loze gedachte. Een purpose die leeft brengt focus, zingeving, vormt de basis voor alle communicatie, heeft aantrekkingskracht op nieuw talent en draagt bij aan groei. Maar dan moet ze wel leven binnen de gehele organisatie. Op elk vlak. Van werkcultuur tot werkomgeving. Van on-boarding pakket tot sales pitch deck. En zo kunnen we wel even doorgaan. Werk doelgericht en gefaceerd aan de implementatie van je purpose. Zelf uitvoerend onder mijn begeleiding, begin met een brand culture work book of besteed het helemaal uit. Laten we eens bellen.

Finding & Forming Your Purpose


PLAN EEN KENNISMAKING

Purpose Alignment Sprint


PLAN EEN KENNISMAKING

Bring Your Purpose Alive


PLAN EEN KENNISMAKING

-"Zo mooi, ik word er bijna een beetje emotioneel van"


Uit het herpositioneringstraject ontstond een nieuwe purpose, visie en tagline 'every body happy'.
Welke op elk denkbaar item van het merk terug is te vinden; van winkel interieur tot verpakkingsdoos en van kleding tot social media post.

— Co Founder, Studio Anneloes